L'Agricultura Social a Catalunya

Pàgina web de l'Equip de Recerca en Agricultura Social del Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona | Comunicació i difusió dels projectes d'investigació "L'Agricultura Social en el desenvolupament local i l'ocupació de col·lectius en risc de marginació" [2012-2014] i "L’Agricultura Social: Anàlisi Econòmica i Avaluació del Retorn a la Societat" [2015-2017], finançats pel Programa Recercaixa (Convocatória 2011 i 2014), una iniciativa de l'Obra Social "la Caixa" i l'Associació Catalana d'Universitat Públiques (ACUP)

L’Agricultura Social present al I Congrès Masia i Territori

Deixa un comentari

Durant aquests dies (11, 12 i 13 de març de 2015) es celebra a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans el congrés Masia i Territori – I Congrés del món de la masia: passat, present i futur del territori català, organitzat per la secció Història Rural de la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA).

L’Agricultura Social estarà molt present en aquest esdeveniment, aportant noves visions sobre desenvolupament local i cohesió dels territoris rurals des de la innovació social i l’economia solidària. L’equip de recerca en Agricultura Social de la Universitat Autònoma de Barcelona hem volgut participar amb la comunicació “L’Agricultura Social a Catalunya. Una doble alternativa: desenvolupament local i ocupació de col·lectius en risc d’exclusió social” (que us podeu descarregar aquí), en Bloc 2: Economia i usos lligats a la masia, i en l’eix temàtic, 2.4 Alternatives: Masia i producció de proximitat i ecològica, amb l’objectiu de presentar els resultats de la recerca desenvolupada i de donar visibilitat al sector. D’altra banda, tenim el plaer de compartir eix temàtic amb els i les companyes de l’Olivera Cooperativa, que presentaran la comunicació “Territori, inclusió social, agricultura de secà i vins i olis des de 1974″, explicant la seva experiència -un dels referents de l’Agricultura Social a Catalunya- i presentant un cas concret d’ocupació de col·lectius en risc d’exclusió a través del treball agrari. A més, el càtering del projecte de Can Calopa també està present al congrés, oferint un tast de productes d’Agricultura Social.

Si voleu assistir, aquí teniu el programa. Per a més informació, consulteu la pàgina web del congrés. També podeu seguir el congrés a través del nostre perfil de twitter, al perfil del congrés i amb les etiquetes #agriculturasocial i #congresmasia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s